KOMPAS VEILIGHEIDSGROEP OVER ONS
Zoeken

OVER ONS


Over ons
Onderscheidend
Kwaliteit

Over ons


Kompas Veiligheidsgroep verzorgt de complete BHV organisatie voor bedrijven. Of het nu gaat om opleidingen, consultancy of veiligheidsproducten.

Jaarlijks leidt Kompas Veiligheidsgroep ruim 50.000 cursisten op tot bedrijfshulpverlener. Daarnaast stelt Kompas Veiligheidsgroep veiligheidsrapportages op voor diverse bedrijven en verzorgt veiligheidstrainingen. Ook op het gebied van controles, onderhoud en leveringen van alle brandbestrijdings- en BHV materialen bent u bij Kompas Veiligheidsgroep aan het juiste adres.

Sinds de oprichting in 2006 is Kompas Veiligheidsgroep uitgegroeid tot een bedrijf met circa 50 enthousiaste medewerkers die zowel vanuit het kantoor in Nijmegen als op locatie werken.

Kompas Veiligheidsgroep is ook over de landsgrenzen actief. Onder de naam Kompas Safety BVBA is een eigen vestiging gestart in Sint Niklaas, België.
Naar boven

Onderscheidend


Wij zoeken onderscheid in dienstverlening op maat. Wij zijn landelijk georganiseerd en staan open voor uitdagingen. Kompas Veiligheidsgroep is ISO 9001 CERTIKED gecertificeerd waarmee wij aan de hoogste standaard voldoen als het gaat om een kwaliteitszorgsysteem voor opleidingsinstituten.

Kompas Veiligheidsgroep is innovatief als het gaat om cursussen. Kompas Veiligheidsgroep was het eerste instituut dat in Nederland kwam met de eendaagse basiscursus BHV en de halfdaagse herhalingscursus.

En natuurlijk blijven we bezig om nieuwe cursussen te ontwikkelen of om te voldoen aan specifieke wensen van onze relaties.
Naar boven

Kwaliteit


Kompas Veiligheidsgroep is sinds 11 oktober 2009 officieel ISO 9001 CERTIKED geceritificeerd. CERTIKED is speciaal gericht op de ISO 9001 certificering van opleidingsinstituten.

CERTIKED
"Wij hebben bewust gekozen voor deze vorm van ISO certificering. CERTIKED heeft een duidelijke meerwaarde voor opleidingsinstituten. Hierdoor worden ook alle zaken zoals deze bij een opleidingsinstituut van belang zijn doorgelicht, bijvoorbeeld: lesplannen, bevoegdheden, diploma's, etc. Hier hechten wij echt waarde aan".

NIBNO
Om de kwaliteit van onze opleidingen te kunnen waarborgen is Kompas Veiligheidsgroep NIBNO gecertificeerd. Het NIBNO brengt relevante wetgevingen samen in concrete kwaliteitscriteria volgens de NEN 8112:2014.

ECABO
Kompas Veiligheidsgroep is een ECABO erkend leerbedrijf. Studenten kunnen zich op financieel en commercieel gebied ontwikkelen tot niveau 2, 3 en 4 van het middelbaar onderwijs. Kompas Veiligheidsgroep geeft studenten daar alle ruimte toe!
Naar boven

DIRECT INSCHRIJVEN
Schrijf u hier direct in voor één van onze basis- of herhalingscursussen op diverse locaties.
INLOGGEN
Log hier in, u heeft wel een gebruikersnaam en wachtwoord nodig.
ONZE CERTIFICERINGEN
ISO 9001:2008