Skip to main content

Behalen van het BHV certificaat

Cursus BHV basis

BHV basis

Ben jij op zoek naar een cursus BHV om jouw BHV certificaat te behalen? Dat kan bij ons! Heb je de cursus BHV basis behaald? Dan ontvang je een BHV certificaat en ben jij een jaar lang gecertificeerd BHV’er!

Twijfel je nog?

Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste cursus BHV basis.

BHV basis certificaat

Cursus BHV basis behaald? Dan ontvang je een BHV certificaat met de geldigheid van een jaar.

Heb je al een BHV certificaat en wil je deze verlengen? Bekijk onze cursus BHV herhaling. 

 

Cursusinhoud BHV basis

Je volgt een cursus BHV basis per cursusdag. Na de cursusdag ben jij opgeleid tot een gecertificeerd BHV’er. Kies je voor de BHV basis blend? Dan maak je de e-learning waar en wanneer jij dat wilt. Het praktijkdeel volg je op een open of incompany cursuslocatie.

We vinden het belangrijk om competente BHV’ers op te leiden. Daarom hebben we een complete cursusinhoud samengesteld met verschillende onderwerpen, waarin de taken van een BHV’er centraal staan. Nadat je de cursus BHV basis hebt gevolgd beschik jij over de nodige kennis en vaardigheden.

Wat kun je nadat je de cursus BHV basis hebt gevolgd?

  • Benoemen wat de opzet van de bedrijfsnoodorganisatie is.
  • Alarmeren volgens de juiste procedure.
  • Beoordelen van gevaarlijke situaties en een bedrijf ontruimen.
  • Blussen van een beginnende brand en daarbij zorg dragen voor je eigen veiligheid en die van anderen.
  • Verlenen van eerste hulp en daarmee de gevolgen van een ongeval beperken.

Als BHV’er maak jij het verschil tijdens een calamiteit. Wat moet je doen bij een beginnende brand? Of hoe reanimeer je een slachtoffer? In de cursus BHV basis oefen je met deze vaardigheden, zodat je weet hoe je hulp kunt verlenen als dat nodig is.  

Welke cursus BHV basis kies jij?

BHV basis open cursuslocatie

Ben jij zelfstandig aan het werk? Wil je jezelf of jouw werknemers individueel inschrijven voor een cursus BHV basis? Dan is de cursus BHV basis op een open cursuslocatie geschikt voor jou! Verder is een cursus op een open cursuslocatie voordelig als je een kleine groep wil opleiden tot BHV’er. 

Wil jij een grotere groep opleiden? Dan kun je toch kiezen voor een open cursuslocatie. Waarom? Werknemers volgen altijd een cursus BHV in de buurt. Daarbij gaan niet alle werknemers tegelijkertijd naar de cursus, waardoor de bedrijfscontinuïteit is geborgd. Heeft een werknemer de incompany cursus op jouw bedrijf gemist? Dan is een cursus BHV basis open cursuslocatie een passende oplossing.

BHV basis incompany cursuslocatie

Wil jij meerdere BHV’ers tegelijkertijd opleiden? Wil jij dat de cursusinhoud van de BHV basis past bij jouw bedrijf? Wil jij dat de cursus BHV basis wordt verzorgd op een door jou gekozen locatie? Kies dan voor een cursus BHV basis op een incompany cursuslocatie. Een cursus BHV basis op een incompany cursuslocatie is voordelig als je een grotere groep wil opleiden tot BHV’er. Samen met je collega’s deelnemen aan een cursus BHV basis incompany cursuslocatie versterkt het veiligheidsgevoel. Belangrijk, want voor veiligheid zorg je samen!

De reisafstand van cursisten is kort, omdat onze veiligheidsinstructeur een cursus BHV basis verzorgd op jouw bedrijfslocatie. Daardoor is het ook mogelijk om extra aandacht te besteden aan veiligheidsproblemen of veelvoorkomende ongelukken op jouw werkvloer. Ben je op zoek naar passende cursussen voor jouw branche? Bekijk onze branchegerichte oplossingen. Heeft een werknemer de incompany cursus op jouw bedrijf gemist? Dan is een cursus BHV basis op een open cursuslocatie een passende oplossing.

BHV basis blend: online en praktijk

Vind jij het prettig om jezelf voor te bereiden voordat je naar de cursus BHV komt? Wil jij de BHV basis online maken waar en wanneer jij dat wilt? Zodat je jezelf tijdens het praktijkdeel BHV meer kunt focussen op het uitvoeren van handelingen en het kort herhalen van de lesstof? Dan is de BHV basis blend iets voor jou!

De cursus BHV basis blend is erg populair! Het is een snelle en efficiënte manier om je BHV certificaat te behalen. Daarnaast is het een ideale cursus als je een BHV herhaling incompany cursuslocatie organiseert voor cursisten om het BHV certificaat te verlengen én een aantal nieuwe BHV basis cursisten wilt opleiden. Basis cursisten maken de e-learning BHV basis online en sluiten vervolgens aan bij de BHV herhaling incompany cursuslocatie om het praktijkdeel te behalen. Win-win!

Cursusaanbod