Skip to main content

Behalen van je BHV certificaat

BHV basis online

BHV basis online

Je neemt deel aan een cursus BHV basis online. Heb je de cursus BHV basis online behaald? Dan ontvang je een BHV certificaat en ben jij een jaar lang gecertificeerd BHV’er.

Wanneer kies je voor een BHV basis online?

Vind jij het prettig om jezelf voor te bereiden voordat je naar het praktijkdeel cursus BHV komt? Wil jij de BHV basis online maken waar en wanneer jij dat wilt? Zodat je jezelf tijdens het praktijkdeel BHV meer kunt focussen op het uitvoeren van handelingen en het kort herhalen van de lesstof? Dan is de BHV basis online iets voor jou!

De cursus BHV basis online is erg populair! Het is een snelle en efficiënte manier om je BHV certificaat te behalen. Daarnaast is het een ideale cursus als je een BHV herhaling incompany cursuslocatie organiseert voor cursisten om het BHV certificaat te verlengen én een aantal nieuwe BHV basis cursisten wilt opleiden. BHV basis cursisten maken de e-learning BHV basis online en sluiten vervolgens aan bij de BHV herhaling incompany cursuslocatie om het praktijkdeel BHV te behalen. Win-win!

Wat zijn de kosten?

Voor de prijs van een BHV basis online maken we onderscheid tussen het BHV praktijkdeel open cursuslocatie en BHV praktijkdeel incompany cursuslocatie. Wat is er ten minste inbegrepen?

  • Een licentie voor onze online leeromgeving waarmee je een jaar lang toegang hebt tot de cursus BHV basis online.
  • Het BHV certificaat dat je ontvangt nadat je de cursus BHV basis online hebt behaald.

Cursusinhoud BHV basis online

De cursus BHV basis online bestaat uit twee onderdelen: e-learning BHV basis online en het praktijkdeel BHV. Je kunt het praktijkdeel BHV zowel op een open cursuslocatie als op een incompany cursuslocatie volgen. Heb jij de e-learning BHV basis online en het praktijkdeel BHV behaald? Dan ontvang je een BHV certificaat en ben jij een jaar lang gecertificeerd BHV’er.

Cursustijden

Je volgt het praktijkdeel BHV als onderdeel van de cursus BHV basis online per dagdeel: in de ochtend of in de middag. Inclusief een korte pauze van 15 minuten.

Ochtend              08.30 – 12.00 uur
Middag                13.00 – 16.30 uur
                               13.30 – 17.00 uur

Cursuslocatie

Je maakt de e-learning BHV basis online waar en wanneer je zelf wilt. Het praktijkdeel BHV volg je als onderdeel van de BHV basis online op een open cursuslocatie of een incompany cursuslocatie.

Open cursuslocatie
Het praktijkdeel BHV op een open cursuslocatie is een onderdeel van de BHV basis online. Je neemt deel aan het praktijkdeel BHV open cursuslocatie als onderdeel van de BHV basis online bij jou in de buurt op een van onze 30+ cursuslocaties in Nederland. Waar wil jij de cursus BHV basis online open cursuslocatie volgen?

Incompany cursuslocatie
Je neemt deel aan het praktijkdeel BHV incompany cursuslocatie als onderdeel van de BHV basis online. Dit betekent dat het praktijkdeel BHV op jouw bedrijfslocatie wordt georganiseerd. Liever een andere cursuslocatie? Dat kan! Jij kiest de locatie van de cursus BHV basis online.

 

Cursusinhoud BHV basis

We vinden het belangrijk om competente BHV’ers op te leiden. Daarom hebben we een complete cursusinhoud samengesteld met verschillende onderwerpen, waarin de taken van een BHV’er centraal staan. Nadat je de e-learning BHV basis online en het praktijkdeel BHV hebt gevolgd beschik jij over de nodige kennis en vaardigheden.

Wat kun je nadat je de cursus BHV basis online hebt gevolgd?

  • Benoemen wat de opzet van de bedrijfsnoodorganisatie is.
  • Alarmeren volgens de juiste procedure.
  • Beoordelen van gevaarlijke situaties en een bedrijf ontruimen.
  • Blussen van een beginnende brand en daarbij zorg dragen voor je eigen veiligheid en die van anderen.
  • Verlenen van eerste hulp en daarmee de gevolgen van een ongeval beperken.

Als BHV’er maak jij het verschil tijdens een calamiteit. Wat moet je doen bij een beginnende brand? Of hoe reanimeer je een slachtoffer? In de cursus BHV basis online oefen je met deze vaardigheden, zodat je weet hoe je hulp kunt verlenen als dat nodig is.

Engelstalig

Wil jij de cursus BHV basis online in het Engels volgen? Dat is mogelijk! We hebben een Engelstalige cursus Emergency Response Officer (ERO) basic.

BHV certificaat

Heb je beide onderdelen uit de BHV basis online behaald? Dan ontvang je een BHV certificaat en ben jij een jaar lang gecertificeerd BHV’er.

Om je BHV certificaat te behouden volg je daarna de cursus BHV herhaling.

De voordelen van onze BHV basis online

De e-learning BHV basis online maakt het mogelijk om flexibel te leren. Je maakt de e-learning BHV basis online op een moment dat het jou past. De e-learning BHV basis online is actiegericht en inzetbaar op verschillende mobiele apparaten. Je kunt zelfs on-the-go leren!

De e-learning BHV basis online is geplaatst in onze rijke online leeromgeving. In de e-learning BHV basis online gebruiken we media om de lesstof te verduidelijken en aan te sluiten bij jouw belevingswereld. Daardoor wordt leren leuk en relevant.

In het praktijkdeel BHV ligt de focus op het uitvoeren van handelingen en het kort herhalen van de lesstof.

Demo BHV basis online

Benieuwd naar onze e-learning BHV basis online en onze online leeromgeving? Bekijk de demo van de e-learning BHV basis online en ervaar zelf hoe deze is samengesteld.

Heb je een vraag?

Bekijk dan onze veelgestelde vragen pagina of neem contact op. We helpen je graag!

Telefoonnummer: 024 - 371 75 65
E-mail: info@kompasveiligheidsgroep.nl

Cursusaanbod