Skip to main content

Keuring en onderhoud

Keuring en Onderhoud

Keuring en Onderhoud is van groot belang voor de veiligheid van een gebouw of locatie. AED's zijn levensreddend bij hartproblemen, blusmiddelen zoals brandblussers en sprinklerinstallaties zijn onmisbaar in het bestrijden van brand en EHBO-middelen zijn belangrijk voor het verlenen van eerste hulp bij ongevallen of andere noodsituaties.

Om ervoor te zorgen dat deze middelen altijd optimaal functioneren, is het noodzakelijk om deze regelmatig te laten keuren en onderhouden door een erkende en gekwalificeerde partij zoals Kompas Veiligheidsgroep.

Tijdens een keuring worden de systemen grondig gecontroleerd en getest om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan de huidige veiligheidseisen. Indien er problemen worden gevonden, zullen deze worden opgelost voordat ze tot grotere problemen kunnen leiden.

Met onze jarenlange ervaring en kennis op het gebied van veiligheid, kan Kompas Veiligheidsgroep uw bedrijf helpen met het opstellen van een onderhoudsplan.

Hierdoor bent u verzekerd van een veilige werkomgeving voor uw werknemers en bezoekers. Neem contact met ons op voor meer informatie over keuring en onderhoud.

Laat keuring en onderhoud uitvoeren

Wil je een keuring en onderhoud laten uitvoeren? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Aanvraagformulier

Bezoek de Kompas Webshop

Ben je op zoek naar veiligheidsproducten zoals rookmelders, brandblussers en AED's? Kijk in de Kompas webshop waar je deze en nog veel meer veiligheidsproducten kunt aanschaffen.

Onze webshop biedt een breed scala aan veiligheidsproducten voor elke situatie. Van rookmelders voor huizen tot brandblussers voor bedrijven en AED's voor in openbare ruimtes. Wij garanderen dat al onze producten van de beste kwaliteit zijn en voldoen aan de laatste veiligheidseisen.

Bekijk onze webshop of als je liever persoonlijk advies wilt, neem dan gerust contact met ons op. Onze experts staan altijd klaar om je te helpen bij het vinden van het juiste product.

Bestel vandaag nog jouw veiligheidsproducten in onze webshop en voel je veilig en gerust in jouw huis of bedrijf.

Contact

Wil je hulp bij keuring en onderhoud of heb je hier een vraag over? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag!

Telefoonnummer: 024 - 371 75 65
E-mail: service@kompasveiligheidsgroep.nl

Heb je een vraag?

Bekijk onze meest gestelde vragen voor meer informatie.