Skip to main content
Judith Peters & Ronald Vink

We zijn gek op veiligheid

Kompas Veiligheidsgroep draagt in alles wat we doen bij aan een veilige werk- en leefomgeving. Dat doen we door bedrijven, overheden, instellingen en het onderwijs volledig te ontzorgen op het gebied van veiligheid. Veiligheid is daarbij voor ons meer dan een wettelijke verplichting. Het is wat ons betreft een kwestie van goed werkgeverschap en een maatschappelijke verantwoordelijkheid. Dat doen we door het organiseren van open opleidingen op meer dan dertig locaties verspreid in Nederland en een gedeelte van België en door incompany opleidingen, standaard of op maat. Daarnaast voert onze afdeling Consultancy risico-inventarisaties en evaluaties uit, maakt het BHV- en ontruimingsplannen en bieden we meer dan 500 veiligheidsproducten via onze webshop aan.

Wij hebben ons sinds 2006 ontwikkeld tot een gerenommeerd landelijk opererend en breed opleidingsinstituut op het gebied van veiligheid. Leren wordt steeds meer een mix tussen de onmisbare praktijk begeleid door instructeurs en digitale leervormen. We combineren online leermethodes en media met klassikale activiteiten. 

We ontwikkelen deze verschillende leervormen natuurlijk zelf. Door het aanbieden van verschillende werkvormen blijft een cursist geboeid en de kennis paraat. Daarmee bieden wij het juiste opleidingsaanbod op het juiste (door de cursist te kiezen) moment.

Het succes van een bedrijf staat of valt in onze ogen met de kwaliteit van medewerkers, hun innovatiekracht en vooral met samenwerking. Wij geloven in de kracht van samenwerking in een prettige werksfeer, die ruimte biedt voor initiatief en creativiteit. Dat werkt. Onze organisatie heeft als kernwaarden: kwaliteit, innovatie, continuïteit, betrouwbaarheid en transparantie. Onze passie voor alles wat met veiligheid in de werk- en leefomgeving te maken heeft is hierdoor stevig verankerd. Dat leidde vorig jaar tot een Cedeo erkenning en een klanttevredenheid van 97,6%. En dat werkt voor ons als een extra stimulans om het elk jaar beter te doen, want dat past in onze ‘een leven lang leren’-filosofie.