Skip to main content

Verlengen van het BHV certificaat

BHV herhaling cursus

BHV herhaling

De inhoud van de BHV herhaling cursus is gericht op het actualiseren van kennis en oefenen van praktijk handelingen. Met een animatie van een realistisch veiligheidsprobleem dagen we je uit om hulp te verlenen bij een complexe calamiteit. We bieden onze BHV herhaling cursus aan op verschillende manieren. Zo vind je altijd een passende cursus.

Deze cursus voor jou?

Wil jij jouw BHV certificaat verlengen? Dan volg je een BHV herhaling cursus. Om deel te nemen aan onze BHV herhaling cursus is een geldig BHV certificaat vereist.  

Wat is de cursusinhoud?

De inhoud van de BHV herhaling cursus is gericht op het actualiseren van kennis en oefenen van praktijkhandelingen. Met een animatie van een realistisch veiligheidsprobleem dagen we jou en andere cursisten uit om hulp te verlenen bij een complexe calamiteit. Je wordt actief betrokken bij de cursus en oefent de BHV taken.

Wat leer ik op de BHV herhaling cursus?

  • Benoemen wat de opzet van de bedrijfsnoodorganisatie is.​ 
  • Alarmeren volgens de juiste procedure.​ 
  • Beoordelen van gevaarlijke situaties en een bedrijf ontruimen. ​ 
  • Blussen van een beginnende brand en daarbij zorg dragen voor je eigen veiligheid en die van anderen. ​ 
  • Verlenen van eerste hulp en daarmee de gevolgen van een ongeval beperken. ​ 

We bieden onze BHV herhaling cursus aan op verschillende manieren. Zo vind je altijd een passende cursus. De BHV herhaling cursus verzorgen we op open- en incompany locaties.  

Onze BHV herhaling cursussen

Oefen jij jouw kennis en vaardigheden graag in praktijk? Dan is de BHV herhaling cursus iets voor jou. Je lost samen met andere cursisten een veiligheidsprobleem op onder begeleiding van een instructeur. Leer jij liever digitaal? De cursus BHV herhaling e-learning is een efficiënte manier om je kennis over veiligheidsonderwerpen te actualiseren.

BHV certificaat

Je behaalt een BHV certificaat wanneer je een BHV herhaling cursus hebt gevolgd. De instructeur beoordeelt of je bekwaam bent om te handelen als BHV’er. Na het volgen van de BHV herhaling cursus verleng je het certificaat door jaarlijks deel te nemen aan een BHV herhaling cursus.

Heb je een vraag?

Bekijk onze meest gestelde vragen voor meer informatie.

Open of incompany

We bieden onze BHV herhaling cursus aan op verschillende manieren. Zo vind je altijd een passende cursus. De BHV herhaling cursus verzorgen we op open- en incompany locaties. Je vindt hieronder een overzicht van alle open cursuslocaties. Wil je de cursus liever incompany? Klik dan op de knop hieronder.

Cursusaanbod

Let op!

LET OP! Onze cursussen gaan door! Het is ook tijdens de coronapandemie wettelijk verplicht om de bedrijfsveiligheid te waarborgen. Met aanpassingen in onze cursusinhoud zorgen we voor een veilige cursus. We houden ons aan de Nederlandse aanpak en maatregelen tegen het  coronavirus om verdere verspreiding van het virus tegen te gaan.

Voor toegang tot al onze open cursuslocaties is de geldende regelgeving (coronabewijs) van toepassing. Als cursist ben je verplicht een geldig bewijs in de CoronaCheck app te laten zien. We houden 1.5 meter afstand en dragen een mondkapje bij verplaatsing. Meer informatie? Bekijk onze pagina over het coronavirus.