Skip to main content

Leidinggeven aan BHV’ers tijdens een calamiteit

BHV ploegleider herhaling

BHV ploegleider herhaling

Ben jij op zoek naar een cursus om jouw BHV ploegleider certificaat te verlengen? Dat kan bij ons! Onze cursus BHV ploegleider herhaling is een combinatie cursus. Dit betekent dat je ook jouw BHV certificaat verlengd!

Twijfel je nog?

Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste cursus BHV ploegleider herhaling.

Wat zijn de kosten?

Je hebt een jaar lang toegang tot de cursus BHV ploegleider herhaling in onze online leeromgeving. Het BHV certificaat en het BHV ploegleider certificaat zijn inbegrepen bij de kosten van de cursus.

Cursustijden

Je volgt een cursus BHV ploegleider herhaling per cursusdag. De cursustijd is inclusief de lunchpauze en twee korte pauzes. Volg je de cursus liever op een afwijkende tijd? Dat kan! Neem contact met ons op. We zoeken in overleg een passende oplossing. Kies je voor de cursus BHV ploegleider herhaling online? Dan maak je de cursus waar en wanneer je zelf wilt.

Cursusdag:         08.30 – 15.30 uur

BHV ploegleider herhaling certificaat

Cursus BHV ploegleider herhaling behaald? Dan ontvang je een BHV certificaat en een BHV ploegleider certificaat met de geldigheid van een jaar.

Heb je nog geen BHV ploegleider certificaat en wil je BHV ploegleider worden? Bekijk ons cursusaanbod BHV.

Cursusinhoud BHV ploegleider herhaling

Ga jij als BHV ploegleider leidinggeven aan de BHV’ers in jouw bedrijf? Dan wil je natuurlijk weten hoe je dit het beste doet. Weet jij nog welke aandachtspunten er zijn? In onze cursus BHV ploegleider herhaling leer je hoe je tijdens een calamiteit zo effectief mogelijk leiding geeft.

Weet jij nog hoe je een bewusteloos slachtoffer stabiliseert totdat de professionele hulpverlening de zorg overneemt? Of hoe je een beginnende brand kunt bestrijden? Weet jij wat je moet doen als het alarmsignaal op jouw bedrijfslocatie afgaat? Onze cursus BHV ploegleider herhaling is een combinatie cursus. Dit betekent dat je ook oefent met BHV taken. Daarna ben jij weer een jaar lang gecertificeerd BHV ploegleider.

Wat kun je nadat je de cursus BHV ploegleider herhaling hebt gevolgd?

BHV ploegleider

  • Benoemen wat de rol van de BHV ploegleider in de bedrijfsnoodorganisatie is.
  • Benoemen wat de taken van een BHV ploegleider zijn.
  • Communiceren met de BHV’ers.
  • Leidinggeven tijdens een BHV inzet.
  • Begeleiden van oefeningen.

BHV

  • Benoemen wat de opzet van de bedrijfsnoodorganisatie is.
  • Alarmeren volgens de juiste procedure.
  • Beoordelen van gevaarlijke situaties en een bedrijf ontruimen.
  • Blussen van een beginnende brand en daarbij zorg dragen voor je eigen veiligheid en die van anderen.
  • Verlenen van eerste hulp en daarmee de gevolgen van een ongeval beperken.

Engelstalig

Wil jij de cursus BHV ploegleider herhaling op een incompany cursuslocatie in het Engels organiseren? Dat is mogelijk! De cursus ERO teamleader refresher wordt verzorgd op jouw eigen bedrijfslocatie.

Welke cursus BHV ploegleider herhaling kies jij?

BHV basis open cursuslocatie

Wil jij jezelf of jouw werknemers individueel inschrijven voor een cursus BHV ploegleider herhaling? Of wil jij een kleine groep inschrijven voor de cursus BHV ploegleider herhaling? Dan is de cursus BHV ploegleider herhaling op een open cursuslocatie geschikt voor jou!

Wil jij een grotere groep opleiden? Dan kun je toch kiezen voor een open cursuslocatie. Waarom? Werknemers volgen altijd een cursus BHV ploegleider herhaling in de buurt. Daarbij gaan niet alle werknemers tegelijkertijd naar de cursus, waardoor de bedrijfscontinuïteit is geborgd. Heeft een werknemer de incompany cursus op jouw bedrijf gemist? Dan is een cursus BHV ploegleider herhaling open cursuslocatie een passende oplossing.

BHV ploegleider herhaling incompany cursuslocatie

Wil jij meerdere BHV ploegleiders tegelijkertijd opleiden? Wil jij dat de BHV ploegleiders oefenen met situaties passend bij jouw bedrijf? Of wil jij dat de cursus BHV ploegleider herhaling wordt verzorgd op jouw bedrijf? Kies dan voor een cursus BHV ploegleider herhaling op een incompany cursuslocatie. Een cursus BHV ploegleider herhaling op een incompany cursuslocatie is voordelig als je een grotere groep wil opleiden tot BHV ploegleider. Samen met je collega’s deelnemen aan een cursus BHV ploegleider basis versterkt het verantwoordelijkheidsgevoel. Belangrijk, want voor veiligheid zorg je samen!

De reisafstand van cursisten is kort, omdat onze veiligheidsinstructeur een cursus BHV ploegleider herhaling verzorgd op jouw bedrijfslocatie. Daardoor is het ook mogelijk om extra aandacht te besteden aan veiligheidsproblemen of veelvoorkomende ongelukken op jouw werkvloer. Heeft een werknemer de incompany cursus op jouw bedrijf gemist? Dan is een cursus [BHV ploegleider herhaling op een open cursuslocatie] een passende oplossing.

Heb je een vraag?

Bekijk dan onze veelgestelde vragen pagina of neem contact op. We helpen je graag!

Telefoonnummer: 024 - 371 75 65
E-mail: info@kompasveiligheidsgroep.nl

Meer informatie?

Stuur een bericht