Skip to main content

Veiligheid in het onderwijs

Cursus BHV voor scholen

Cursus BHV voor scholen

Ben jij werkzaam in het basisonderwijs? Dan wil je weten hoe je hulp verleent bij een calamiteit op jouw school. Wij hebben een cursus BHV voor scholen! Met deze cursus maak je als BHV’er op een school het verschil tijdens een calamiteit. Weet jij hoe je ontruimt met jonge leerlingen? Of wat je moet doen bij een val op het schoolplein, van een speel- of gymtoestel? Of als leerlingen tegen elkaar botsen? In onze cursus BHV voor scholen oefen je standaard BHV taken en leer je meer over het verlenen van hulp met jonge leerlingen.

Twijfel je nog?

Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste cursus BHV voor scholen.

Wat zijn de kosten?

Het BHV certificaat is inbegrepen bij de kosten van de cursus. Volg je de cursus BHV voor scholen online? Dan ontvang je een licentie voor onze online leeromgeving waarmee je een jaar lang toegang hebt tot de e-learning BHV voor scholen online.

Cursustijden

Je volgt een cursus BHV basis voor scholen per cursusdag. De cursustijd is inclusief de lunchpauze en twee korte pauzes. Een cursus BHV herhaling voor scholen volg je per dagdeel: in de ochtend of in de middag. De cursustijd is inclusief een korte pauze van een kwartier. Kies je voor de cursus BHV herhaling voor scholen online? Dan maak je de cursus waar en wanneer je zelf wilt.

Volg je de cursus liever op een afwijkende tijd? Dat kan! Neem contact met ons op. We zoeken in overleg naar een passende oplossing.

BHV certificaat

Cursus BHV voor scholen behaald? Dan ontvang je een BHV certificaat met de geldigheid van een jaar.

Ben je niet werkzaam in het basisonderwijs? Wil je wel je BHV certificaat behalen? Bekijk ons cursusaanbod BHV.

Cursusinhoud BHV voor scholen

We vinden het belangrijk om competente BHV’ers op te leiden. Daarom stellen we jaarlijks een complete cursusinhoud samen met verschillende veiligheidsonderwerpen. Als BHV’er op een school maak jij het verschil tijdens een calamiteit.

Weet jij hoe je ontruimt met jonge leerlingen? Of wat je moet doen bij een val op het schoolplein, van een speel- of gymtoestel? Of als leerlingen tegen elkaar botsen? In onze cursus BHV voor scholen oefen je standaard BHV taken en leer je meer over het verlenen van hulp met jonge leerlingen.

Wat kun je nadat je de cursus BHV voor scholen hebt gevolgd?

  • Benoemen wat de opzet van de bedrijfsnoodorganisatie is.
  • Alarmeren volgens de juiste procedure.
  • Beoordelen van gevaarlijke situaties en een bedrijf ontruimen.
  • Blussen van een beginnende brand en daarbij zorg dragen voor je eigen veiligheid en die van anderen.
  • Verlenen van eerste hulp en daarmee de gevolgen van een ongeval beperken.

Welke cursus BHV voor scholen kies jij?

Cursus BHV basis voor scholen op een incompany cursuslocatie

Ben jij op zoek naar een cursus BHV basis om het BHV certificaat te behalen? Wil jij dat de cursus BHV basis wordt verzorgd op jouw school? Kies dan voor een cursus BHV basis voor scholen op een incompany cursuslocatie. Samen met je collega’s deelnemen aan een cursus BHV basis op een incompany cursuslocatie versterkt het veiligheidsgevoel. Belangrijk, want voor veiligheid zorg je samen!

Onze veiligheidsinstructeur komt naar jullie school toe. Daardoor het mogelijk is om extra aandacht te besteden aan specifieke veiligheidsproblemen en veelvoorkomende ongelukken. De cursus BHV is dus écht gericht op jouw school!

Cursus BHV basis voor scholen online

Vind jij het prettig om jezelf voor te bereiden voordat je naar de cursus BHV voor scholen komt? Wil jij de e-learning BHV voor scholen basis online maken waar en wanneer jij dat wilt? Zodat je jezelf tijdens het praktijkdeel BHV meer kunt focussen op het uitvoeren van handelingen ne het kort herhalen van de lesstof? Dan is de cursus BHV basis voor scholen iets voor jou!

De cursus BHV basis voor scholen online is een snelle en efficiënte manier om je BHV certificaat te behalen. Het praktijkdeel BHV volg je in een cursusdag! Daarnaast is dit een ideale cursus als je een [BHV herhaling voor scholen incompany cursuslocatie] organiseert voor cursisten om het BHV certificaat te verlengen én een aantal nieuwe BHV basis cursisten wilt opleiden. Basis cursisten maken de e-learning BHV basis voor scholen online en sluiten vervolgens aan bij de BHV herhaling incompany cursuslocatie om het praktijkdeel te behalen. Win-win!

Cursus BHV herhaling voor scholen op een incompany cursuslocatie

Wil jij het BHV certificaat verlengen? Wil jij dat de cursus BHV herhaling voor scholen wordt verzorgd op jouw school? Kies dan voor een cursus BHV herhaling voor scholen op een incompany cursuslocatie. Je volgt een BHV herhaling voor scholen op een incompany cursuslocatie in een dagdeel: in een ochtend of in een middag. Met een cursus BHV herhaling voor scholen op een incompany cursuslocatie ben jij in een halve cursusdag weer opgeleid en gecertificeerd BHV’er.

We vinden het belangrijk om competente BHV’ers op te leiden. Daarom stellen we jaarlijks een complete cursusinhoud samen met verschillende onderwerpen. Nadat jij de cursus BHV herhaling voor scholen op een incompany cursuslocatie hebt gevolgd beschik jij weer over de nodige kennis en vaardigheden.

Cursus BHV herhaling voor scholen online

Wil jij cursus BHV herhaling voor scholen maken op een moment dat het jou past? Een e-learning BHV herhaling voor scholen online maak je waar en wanneer je zelf wilt. Zie jij jezelf al zitten in je luie stoel met een kopje koffie? Ideaal toch? En je hebt geen reistijd.

Logisch dat steeds meer cursisten kiezen voor een cursus BHV herhaling voor scholen online. Je verlengd het BHV certificaat snel en efficiënt. Je hebt een jaar lang toegang tot onze leeromgeving. Ben je vergeten hoe je een slachtoffer van de buik naar de rug draait? Dan bekijk je de lesstof en instructievideo opnieuw.

Heb je een vraag?

Bekijk dan onze veelgestelde vragen pagina of neem contact op. We helpen je graag!

Telefoonnummer: 024 - 371 75 65
E-mail: info@kompasveiligheidsgroep.nl