Skip to main content

Leren waar en wanneer het jou uitkomt

BHV Hybride Herhaling

Verleng je BHV certificaat met de cursus BHV Hybride Herhaling

De veiligheid binnen jouw bedrijf op orde en leren wanneer het jou uitkomt? Dan is de BHV Hybride Herhaling dé oplossing voor jou!
De BHV Hybride Herhaling is namelijk compleet gericht op het nieuwe leren. Met een online leeromgeving - inclusief e-learning - en slechts 1,5 uur praktijk zorg je ervoor dat je weet hoe te handelen tijdens noodsituaties. Bovendien blijf je met de leerstof bezig door onze MemoTrainer, ook nadat je de praktijk hebt afgerond. Zo ontstaat er een echte BHV-cyclus het gehele jaar door!

Combineren met modules

Breid je kennis uit door na de praktijkcursus een extra branchegerichte module toe te voegen aan je ochtend of middag. Onze modules zijn gericht op de verbreding of verdieping van je kennis en bieden een waardevolle uitbreiding op jouw BHV-cursus. Kies bijvoorbeeld voor een module zoals kinderreanimatie, verbandleer of een ontruimingsoefening en versterk jouw vaardigheden op deze specifieke gebieden. Zo ben je nóg beter voorbereid op mogelijke calamiteiten.

Met de BHV Hybride Herhaling in combinatie met een module vergroot je bovendien niet alleen je kennis, maar ook je zelfvertrouwen!

Kennis vergroten en
verversen in 4 stappen

 

STAP 1

Je start de BHV Hybride Herhaling met een interactieve e-learning. Leer in je eigen tempo, zonder reistijd. Even geen concentratie meer? Dan ga je gewoon verder op een ander moment. Tijdens de e-learning leer je meer over de verschillende veiligheidsonderwerpen om je kennis te vergroten. Zo start je goed voorbereid met de praktijk.

STAP 2

Tijdens de 1,5 uur praktijkcursus oefen je handelingen onder begeleiding van onze instructeur en ontvang je direct feedback om je vaardigheden te verbeteren. Zo bouw je zelfvertrouwen op om te kunnen handelen in een noodsituatie. De praktijkcursus volg je op een plek bij jou in de buurt.

STAP 3

Na het volgen van onze praktijkcursus krijg je toegang tot onze follow-up in de online leeromgeving. De follow-up bevat extra informatie, instructievideo's, instructiekaarten en korte oefeningen zodat je jouw vaardigheden in levensreddende situaties blijft verbeteren.

STAP 4

Daarnaast biedt de BHV Hybride Herhaling je de mogelijkheid om gebruik te maken van onze MemoTrainer. Dit is een unieke online leeroplossing waarmee je ook na de cursus met de lesstof bezig blijft. De MemoTrainer stuurt je – afhankelijk van hoe vaak jij wilt – korte vragen over BHV om je kennis up-to-date te houden. 

Volg de cursus waar en
wanneer het jou uitkomt!

Er is nog een reden waarom de BHV Hybride Herhaling past in jouw drukke agenda. Je kunt de cursus BHV Hybride Herhaling namelijk volgen op één van onze open cursuslocaties, of wij komen naar jouw bedrijf voor een Incompany cursus. Je hoeft geen tijd te verspillen met reizen en volgt de cursus BHV Hybride Herhaling op een locatie die jou past. Met onze flexibele opties is er altijd een cursuslocatie bij jou in de buurt. 

Aanbevelingen

Benieuwd naar de ervaringen van bedrijven die je voorgingen?
Ontdek in onderstaande video’s waarom organisaties SAVR en Hunkemöller de BHV Hybride Herhalingscursus aanbevelen.

Veelgestelde vragen

De cursus BHV Hybride Herhaling is een combinatie van online e-learning en een praktijkdeel op een cursuslocatie. Je volgt de e-learning op je eigen tempo en op een moment dat het jou uit komt. Zo start je goed voorbereid met de praktijk. Daar krijg je de mogelijkheid om de geleerde kennis om te zetten in een succesvolle praktijkervaring. Zodat je met vertrouwen durft te handelen in een noodsituatie.

De BHV Hybride Herhalingscursus is efficiënt omdat het slechts drie en een half uur van je tijd in beslag neemt! Het e-learning gedeelte, dat je op je eigen tempo kunt volgen, duurt gemiddeld twee uur. Het praktijkgedeelte neemt slechts anderhalf uur in beslag.

Als je jouw BHV certificaat wilt verlengen. Je volgt de e-learning op je eigen tempo en op een moment dat het jou uit komt. In het praktijkdeel krijg je de mogelijkheid om de geleerde kennis om te zetten in een succesvolle praktijkervaring.

In de BHV Hybride Herhaling combineren wij e-learning combineren met de praktijk. Dit vinden wij effectief. Met de theorie heb je al kennis gemaakt in de e-learning. De praktijk is daarop een aanvulling. Daar oefen je praktijkhandelingen onder begeleiding van een instructeur waarbij je direct feedback krijgt. Want reanimeren oefen je toch het allerbest door te doen.

Je kunt de cursus BHV Hybride Herhaling volgen op een van onze open cursuslocaties, of wij komen naar jouw locatie voor een incompany cursus.

Na het afronden van de cursus BHV Hybride Herhaling ontvang je een BHV certificaat met een geldigheid van 1 jaar. Verloopt jouw certificaat? Dan adviseren wij opnieuw het volgen van een cursus BHV herhaling. Na dit jaar vergeet je veel van opgedane kennis. Dus het is belangrijk om dit jaarlijks te herhaling. Ook worden de cursussen jaarlijks geactualiseerd. Zo ben je als BHV’er altijd up-to-date.

Staat je vraag er niet tussen? Bekijk dan onze veelgestelde vragen pagina.

BHV Hybride Herhaling volgen?

Leuk dat de cursus BHV Hybride Herhaling wil volgen! Vul onderstaand formulier in om meer informatie te ontvangen over de BHV Hybride herhalingscursus. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om vragen te beantwoorden en de mogelijkheden te bespreken. 

Cursusaanbod