Skip to main content

Nieuw: BHV herhalingscursus van de toekomst

BHV Hybride Herhaling

Verleng je BHV certificaat met de cursus BHV Hybride Herhaling

Ben jij een bedrijfshulpverlener en ben jij op zoek naar een cursus die je écht bij de les houdt? Waar je jezelf niet hoeft te vervelen tijdens een herhalingscursus? Je bereid jezelf voor met een e-learning, waarin je meer leert over de verschillende veiligheidsonderwerpen om je kennis te vergroten. Zo start je goed voorbereid met de praktijk. De praktijkoefeningen leer je in anderhalf uur. Schrijf je nu in voor de cursus BHV Hybride! 

Het nieuwe leren

Deze cursus is allesbehalve saai. Geen PowerPoints of eindeloze theoretische verhalen, maar een praktijkcursus waarbij je jouw vaardigheden echt kunt aanscherpen. Zo leer je hoe je moet handelen in noodsituaties. Bijvoorbeeld een brand die je moet blussen, of een slachtoffer dat gereanimeerd moet worden.

Deze cursus BHV Hybride Herhaling is de herhalingscursus van de toekomst. Omdat je de kennis die je hebt opgedaan in de e-learning, efficiënt toepast in de praktijk. De focus op praktijkoefeningen om jouw vaardigheden te versterken zorgt ervoor dat je met meer zelfvertrouwen durft te handelen als er iets misgaat.

Schrijf je nu in voor de cursus BHV Hybride Herhaling en volg een cursus die niet alleen effectief, maar ook nog eens ontzettend leuk is! 

Combineren met modules

Een module is een verbreding of verdieping van je kennis. Zo kun je bijvoorbeeld een module kinderreanimatie of verbandleer toevoegen aan je cursus BHV Hybride Herhaling. Je bent dan nog beter voorbereid op mogelijke calamiteiten. Veel bedrijven kiezen ook voor een combinatie van een cursus BHV Hybride Herhaling met een ontruimingsoefening. Bij een ontruiming leer je een gevaarlijke situatie te beoordelen en je bedrijf te ontruimen.

Voeg de modules toe aan je cursus BHV Hybride Herhaling en geef jezelf dat extra beetje kennis en zelfvertrouwen. Want met de juiste voorbereiding ben jij goed voorbereid tijdens in noodsituatie! 

Kennis vergroten en verversen

Je start deze cursus BHV Hybride Herhaling met een e-learning. Daar leer je meer over de verschillende veiligheidsonderwerpen om je kennis te vergroten. Geen reistijd, altijd beschikbaar en interactief. Je kunt gewoon je laptop openklappen en beginnen met leren. Zo start je goed voorbereid met de praktijk.

Want als BHV’er wil je durven handelen, want jouw snelle reactie en acties maken het verschil. Daarom krijg je de mogelijkheid om de geleerde kennis om te zetten in een praktijkervaring: daadwerkelijk oefenen en doen. Onze instructeur geeft je meteen feedback. Zodat je begrijpt wat je goed doet of waar je nog aan kunt werken. Net zolang tot je de praktijkoefeningen succesvol en met zelfvertrouwen uitvoert.

Naast de e-learning wordt je ingeschreven voor onze MemoTrainer en follow up. De MemoTrainer is een unieke online leeroplossing zodat je slimmer leert en meer onthoudt. Je oefent wekelijk geselecteerde kennisvragen over BHV. Kennis die je minder goed onthoudt, wordt vaker getoond waardoor er een persoonlijk herhalingsschema ontstaat en je kennis over dit onderwerp verbeterd.  De follow up ondersteunt je bij het oefenen van levensreddende eerste handelingen. In de follow up vind je meer informatie, instructievideo’s, instructiekaarten en korte oefeningen om levensreddende eerste handelingen uit te voeren.

En er is nog een reden waarom deze cursus BHV Hybride Herhaling past in jouw drukke agenda. Je kunt de cursus BHV Hybride Herhaling namelijk volgen op een van onze open cursuslocaties, of wij komen naar jouw bedrijf voor een incompany cursus. Je hoeft geen tijd te verspillen met reizen en volgt de cursus BHV Hybride Herhaling op een locatie die jou past. Met onze flexibele opties is er altijd een cursuslocatie bij jou in de buurt. 

Veelgestelde vragen

De cursus BHV Hybride Herhaling is een combinatie van online e-learning en een praktijkdeel op een cursuslocatie. Je volgt de e-learning op je eigen tempo en op een moment dat het jou uit komt. Zo start je goed voorbereid met de praktijk. Daar krijg je de mogelijkheid om de geleerde kennis om te zetten in een succesvolle praktijkervaring. Zodat je met vertrouwen durft te handelen in een noodsituatie.

De cursus BHV Hybride Herhaling kost maar drie en een half uur van je tijd! De e-learning duurt gemiddeld 2 uur en volg je op je eigen tempo. Het praktijkdeel volg je op een cursuslocatie en duurt anderhalf uur.

Als je jouw BHV certificaat wilt verlengen. Je volgt de e-learning op je eigen tempo en op een moment dat het jou uit komt. In het praktijkdeel krijg je de mogelijkheid om de geleerde kennis om te zetten in een succesvolle praktijkervaring.

In de BHV Hybride Herhaling combineren wij e-learning combineren met de praktijk. Dit vinden wij effectief. Met de theorie heb je al kennis gemaakt in de e-learning. De praktijk is daarop een aanvulling. Daar oefen je praktijkhandelingen onder begeleiding van een instructeur waarbij je direct feedback krijgt. Want reanimeren oefen je toch het allerbest door te doen.

Je kunt de cursus BHV Hybride Herhaling volgen op een van onze open cursuslocaties, of wij komen naar jouw bedrijf voor een incompany cursus.

Na het afronden van de cursus BHV Hybride Herhaling ontvang je een BHV certificaat met een geldigheid van 1 jaar. Verloopt jouw certificaat? Dan adviseren wij opnieuw het volgen van een cursus BHV herhaling. Na dit jaar vergeet je veel van opgedane kennis. Dus het is belangrijk om dit jaarlijks te herhaling. Ook worden de cursussen jaarlijks geactualiseerd. Zo ben je als BHV’er altijd up-to-date.  

Staat je vraag er niet tussen? Bekijk dan onze veelgestelde vragen pagina.

BHV Hybride Herhaling volgen?

Leuk dat de cursus BHV Hybride Herhaling wil volgen! Vul onderstaand formulier in om meer informatie te ontvangen over de BHV Hybride herhalingscursus. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om vragen te beantwoorden en de mogelijkheden te bespreken. 

Cursusaanbod