Skip to main content

Cedeo

Cedeo erkend!

Cedeo brengt inzicht de kwaliteit van het aanbod aan bedrijfsopleidingen. Zij zijn een strikt onafhankelijke organisatie die de kwaliteit van opleidingen onderzoekt. Dit doet Cedeo door middel van een uitgebreid klanttevredenheidsonderzoek onder opdrachtgevers. De erkenning is altijd actueel omdat deze voor 2 jaar geldig is.

We hebben onderzoek laten doen naar alle opleidingen die we ontwikkelen en aanbieden. Trots zijn we dan ook op het eindresultaat! Onze open opleidingen, maatwerk opleidingen én e-learning zijn allemaal Cedeo erkend. Het erkennen van onze e-learning is als veiligheidsopleider een unieke prestatie! We delen graag een aantal reacties van onze opdrachtgevers.

Open opleidingen

"De instructeurs zijn erg enthousiast en bekwaam. Zij hebben actuele kennis. Het zijn mensen uit de praktijk. Dat praat makkelijk. Zij geven goede voorbeelden. Je kunt al je vragen stellen, ook als het buiten de stof valt."

“Het was een nette ruimte. De koffie en theevoorzieningen waren prima. Ook de lunch was goed verzorgd. Ik heb niets aan te merken.”

Maatwerk opleidingen

“Ze stemmen de programma’s goed af op onze doelgroep. Er wordt goed navraag gedaan naar hoe bij ons het een en ander is geregeld. De uitvoering wordt daar vervolgens goed op afgestemd.”

“Alles is prima geregeld. Er is een goed secretariaat. Professioneel en prettig. Je wordt altijd teruggebeld. Tot nu toe is er weinig misgegaan. En als er al eens wat is, dan wordt het snel opgelost”

E-learning

“De e-learning is compleet. Het bevat alle onderdelen van de bedrijfshulpverlening met goede vragen. Er zitten veel herhalingen in om de stof goed te laten hangen. Ik vind de e-learning heel uitgebreid. De vraagstelling is duidelijk.”

“Als er vragen zijn dan bellen wij met de organisatie. Zij helpen ons snel en klantvriendelijk. Zij zijn goed bereikbaar”

Meer informatie?

Wil je het volledige onderzoek en verslag van Cedeo lezen? Die vind je hieronder!