Skip to main content

Kies wat bij jou past

Open, incompany of online

Hybride

De unieke combinatie van online leren en de onmisbare praktijkervaring, perfect afgestemd op de moderne leerbehoefte. Je start een hybride leertraject met een interactieve e-learning. Dit online component van hybride leren stelt je in staat om de lesstof door te nemen op jouw eigen tempo, waar en wanneer het jou uitkomt. De online cursus biedt de flexibiliteit die essentieel is voor effectief hybride leren.

Hybride leren bestaat naast de e-learning uit een praktijksessie. In deze fase van het hybride leerproces pas je de opgedane kennis toe in praktijk. Je oefent handelingen onder begeleiding van een instructeur. Dit maakt hybride leren niet alleen leuk, maar ook heel efficiënt. Daarnaast blijf je met hybride leren constant betrokken. Onze MemoTrainer en follow-up zorgen ervoor dat je jouw kennis continu kunt opfrissen en verdiepen. Herhaal de lesstof zo vaak als je maar wilt.

Met hybride leren combineer je het gemak van online leren met de onmisbare praktijkervaring. Dit zorgt voor een rijke, flexibele en effectieve leerervaring.

Open locatie

Wij organiseren de cursus. Je hebt de keuze uit meer dan 30 open cursuslocaties door heel Nederland. Dus is er altijd een locatie bij jou in de buurt. Samen met cursisten van andere bedrijven neem je deel aan de cursus. Deze diversiteit zorgt voor verschillende ervaringen op het gebied van veiligheid. Dat is leuk én leerzaam.

Heb jij een MKB of een bedrijf met meerdere vestigingen en werknemers door het hele land? Dan is een open cursuslocatie de uitkomst voor jou! Daarnaast is een cursus op een open locatie ideaal als een individuele cursist de incompany cursus heeft gemist.

Volg je een cursus op een open cursuslocatie? Dan verzekeren we dat er goed voor je wordt gezorgd. We zorgen voor koffie en thee. Als je de hele dag een cursus volgt, hoef je geen boterhammen te smeren. De lunch wordt voor je geregeld.

Incompany

Jij organiseert de cursus op jouw eigen locatie. Dit heeft veel voordelen. De cursus wordt verzorgt op jouw vertrouwde werklocatie. Of ergens anders, dat mag natuurlijk ook. Laat het ons dan wel even weten. Samen met collega’s neem je deel aan de cursus. De groepsdynamiek versterkt het gevoel om de veiligheid met elkaar te organiseren.

Wil jij meerdere BHV’ers opleiden? Kies dan voor een incompany cursuslocatie. Dit kan voordeliger zijn vanaf 6 cursisten. Omdat onze instructeur naar je bedrijf toe komt, hebben werknemers geen extra reistijd. Met de lesinhoud sluit de instructeur aan bij de specifieke veiligheidsproblemen in je bedrijf. Want voorbeelden uit jouw praktijk maken leren leuk en relevant.

Online

Wil jij zelf kiezen wanneer je deelneemt aan de cursus? Dan is een online cursus geschikt voor jou! Online leren wordt steeds belangrijker én populairder. Logisch, want het heeft veel voordelen. Zo is de online cursus overal toegankelijk en beschikbaar op verschillende mobiele apparaten. Zelfs vanuit je luie stoel! Ben je toe aan een pauze? Geen probleem. Je sluit de online cursus af en gaat later verder waar je bent gebleven.

Nadat je de cursus succesvol hebt afgerond, blijft de cursusinhoud een jaar lang toegankelijk. Dit betekent dat je alle cursusinhoud zo vaak kunt bekijken als je maar wilt! Raak jij niet uitgeleerd? Dan hebben we ook extra online leeroplossingen, zodat je continu met veiligheid bezig kunt zijn.

Online leren maken we eenvoudig voor iedereen. We hebben een verdeling gemaakt met verschillende onderwerpen, waardoor je stap voor stap door de e-learning wordt begeleid. De cursusinhoud wordt verduidelijkt met media. Om je van alle gemakken te voorzien, heeft de e-learning zelfs een voorleesfunctie.