Skip to main content

BHV voor scholen cursus online en praktijk BHV

BHV basis voor scholen e-learning (online)

BHV basis voor scholen e-learning (online)

De BHV basis voor scholen e-learning is gericht op veiligheid in het basisonderwijs. Je maakt de e-learning op een moment dat jou past. Dit combineer je met een halve dag praktijk, waarbij je de praktijk handelingen oefent onder begeleiding van een instructeur.

Deze cursus voor jou?

Wil jij ook BHV’er worden op jouw school? Dan volg je een BHV basis cursus voor scholen. Om deel te nemen aan deze BHV basis voor scholen e-learning (online) cursus heb je geen voorkennis nodig.

Wat is de cursusinhoud?

De inhoud van de BHV basis voor scholen e-learning (online) is gericht veiligheid in het basisonderwijs. In onze e-learning krijg je alle informatie over actuele veiligheidsonderwerpen, zodat je leert wat op dit moment van belang is. In het praktijkdeel oefen je het blussen van een beginnende brand en voer je een reanimatie uit met een Automatische Externe Defibrillator (AED).

Wat leer ik op de BHV basis voor scholen e-learning (online)

  • Benoemen wat de opzet van de bedrijfsnoodorganisatie is.​
  • Alarmeren volgens de juiste procedure.​
  • Beoordelen van gevaarlijke situaties en een bedrijf ontruimen. ​
  • Blussen van een beginnende brand en daarbij zorg dragen voor je eigen veiligheid en die van anderen. ​
  • Verlenen van eerste hulp en daarmee de gevolgen van een ongeval beperken. ​​

Onze BHV basis voor scholen cursussen

Leer jij het liefst online en op je eigen tempo? Dan is de BHV basis voor scholen e-learning (online) geschikt voor jou. Je maakt de e-learning op een moment dat jou past. Dit combineer je met een halve dag prijk, waarbij je de praktijk handelingen oefent onder begeleiding van een instructeur. Ben jij een échte doener? Dan past de BHV basis voor scholen cursus beter bij jou. Je leert in één cursusdag onder begeleiding van een instructeur te handelen als een bekwame BHV’er.

  • BHV basis voor scholen e-learning (online)
  • BHV basis voor scholen cursus

BHV certificaat

Je behaalt een BHV certificaat wanneer je de BHV basis voor scholen e-learning (online) hebt gevolgd. Je hebt de e-learning succesvol afgerond als je de kennistoets behaald met een minimale score van 70%. Daarnaast heb je deelgenomen en het praktijkdeel BHV voor scholen. De instructeur beoordeelt of je bekwaam bent om te handelen als BHV’er.

Open of incompany

We bieden onze BHV basis voor scholen e-learning (online) cursus aan op verschillende manieren. Zo vind je altijd een passende cursus. De BHV basis voor scholen e-learning (online) verzorgen we op open- en incompany locaties. Je vindt hieronder een overzicht van alle open cursuslocaties. Wil je de cursus liever incompany?

Cursusaanbod