Skip to main content

Online verlengen van het BHV voor scholen certificaat

BHV herhaling voor scholen e-learning (online)

BHV herhaling voor scholen e-learning (online)

Wil jij jouw BHV certificaat verlengen en leer jij het liefst online? Dan is de BHV herhaling e-learning (online) geschikt voor jou. Je maakt de e-learning op een moment dat jou past. De inhoud van de BHV herhaling e-learning (online) is gericht op het actualiseren van kennis. De lesstof wordt verduidelijkt met verschillende media en oefenvragen. Zo zorgen we ervoor dat de e-learning interactief is.

Deze cursus voor jou?

Ben jij BHV’er in het basisonderwijs en wil jij jouw BHV certificaat online verlengen? Dan volg je een BHV herhaling voor scholen d.mv. e-learning (online) cursus. Om deel te nemen aan deze cursus heb je een geldig BHV certificaat nodig. We adviseren minimaal één keer per twee jaar deel te nemen aan een praktijk cursus, zodat je praktijkoefeningen uitvoert. 

Wat is de cursusinhoud?

De inhoud van de BHV herhaling e-learning (online) is gericht op het actualiseren van kennis over veiligheid in het basisonderwijs. De lesstof wordt verduidelijkt met verschillende media en oefenvragen. Zo zorgen we ervoor dat de e-learning interactief is. Nadat je de e-learning met verschillende veiligheidsonderwerpen hebt gemaakt, sluit je de e-learning af met een kennistoets. Je hebt de e-learning succesvol afgerond als je de kennistoets behaald met een minimale score van 70%.

Wat leer ik op de BHV herhaling voor scholen e-learning (online)

  • Benoemen wat de opzet van de bedrijfsnoodorganisatie is.​ 
  • Alarmeren volgens de juiste procedure.​ 
  • Beoordelen van gevaarlijke situaties en een bedrijf ontruimen. ​ 
  • Blussen van een beginnende brand en daarbij zorg dragen voor je eigen veiligheid en die van anderen. ​ 
  • Verlenen van eerste hulp en daarmee de gevolgen van een ongeval beperken. ​​ 

Onze BHV herhaling cursussen

Leer jij het liefst online? De cursus BHV herhaling voor scholen d.m.v. e-learning is een efficiënte manier om je kennis over veiligheidsonderwerpen te actualiseren. Oefen jij jouw kennis en vaardigheden graag in praktijk? Dan past de BHV herhaling voor scholen cursus beter bij jou. Je lost samen me andere cursisten een veiligheidsprobleem op onder begeleiding van een instructeur. 

  • BHV herhaling voor scholen e-learning (online) 
  • BHV herhaling voor scholen cursus 

BHV certificaat

Je behaalt een BHV certificaat wanneer je de BHV herhaling voor scholen e-learning (online) hebt succesvol hebt afgerond. De kennistoets behaal je met een minimale score van 70%. 

Cursusaanbod