Skip to main content

Altijd een cursus bij jou in de buurt

Cursuslocatie Nijmegen

Cursuslocatie Nijmegen

Op onze cursuslocatie in Nijmegen volg je verschillende BHV cursussen, zoals BHV basis of BHV herhaling. Ook bieden wij de EHBO basis en EHBO herhaling aan.

Adresgegevens cursuslocatie Nijmegen

Kerkenbos 10-97
6546 BB Nijmegen
Gelderland

Bedrijfsverzamelgebouw (entree aan rechterkant, links is kantoor Kompas 10-95)

Bereikbaarheid met de auto

Onze cursuslocatie in Nijmegen is goed te bereiken, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. De cursuslocatie ligt vlakbij de A73. Bekijk ook de kaart voor een routebeschrijving.

Parkeergelegenheid cursuslocatie Nijmegen

Kom je met de auto? Bij de cursuslocatie is genoeg gratis parkeergelegenheid.

Bereikbaarheid met het openbaar vervoer

Kom je met het openbaar vervoer naar onze cursuslocatie in Nijmegen? Vlak bij de locatie ligt station Nijmegen Dukenburg. Hier komen treinen vanuit diverse richting langs, zoals Nijmegen centraal station, maar ook vanuit Arnhem en Den Bosch. Vanaf dit station is het ongeveer 20 minuten lopen naar de cursuslocatie. Je kunt ook de bus nemen. Je stapt uit bij de halte Kerkenbos en loopt in 5 minuten naar de cursuslocatie.

Voorzieningen op de cursuslocatie

Volg je een van onze cursussen op de cursuslocatie in Nijmegen? Koffie en thee is inbegrepen. Volg je een dag cursus? Dan verzorgen we ook een heerlijke lunch voor je.

De locatie is ook goed te bereiken vanuit omliggende plaatsen, zoals: Berg en Dal, Malden, Groesbeek, Wijchen en Beuningen.

 

Vragen over de cursuslocatie Nijmegen?

Neem contact met ons op.

Telefoonnummer: 024 - 371 75 65

E-mail: service@kompasveiligheidsgroep.nl 

Over Kompas Veiligheidsgroep

Veiligheid is voor ons meer dan een wettelijke verplichting. Het is een kwestie van goed werkgeverschap en een maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Daarom dragen we in alles wat we doen bij een aan veilige werk- en leefomgeving. Dat doen we door bedrijven, overheden, instellingen en het onderwijs volledig te ontzorgen op het gebied van veiligheid

Om Nederland veiliger te maken volg je eenvoudig een van onze cursussen op de cursuslocatie in Nijmegen.