Skip to main content

Altijd een cursus bij jou in de buurt

Cursuslocatie Zwanenburg

Cursuslocatie Zwanenburg

Op onze cursuslocatie in Zwanenburg volg je verschillende BHV cursussen, zoals BHV basis of BHV herhaling. Ook bieden wij de EHBO basis en EHBO herhaling aan.

Adresgegevens cursuslocatie Zwanenburg

Dorpshuis Zwanenburg-Halfweg

Dennenlaan 133A
1161 CN Zwanenburg
Noord-Holland

Bereikbaarheid met de auto

Onze cursuslocatie in Zwanenburg is goed te bereiken, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. De cursuslocatie ligt vlakbij de A5. Bekijk cursuslocatie Zwanenburg | Kompas Veiligheidsgroep

Parkeergelegenheid cursuslocatie Zwanenburg

Kom je met de auto? Bij de cursuslocatie is genoeg gratis parkeergelegenheid.

Bereikbaarheid met het openbaar vervoer

Kom je met het openbaar vervoer naar onze cursuslocatie in Zwanenburg? Vlak bij de locatie ligt station Halfweg-Zwanenburg. Hier komen treinen vanuit diverse richting langs, zoals Amsterdam centraal station, maar ook vanuit Haarlem. Vanaf dit station is het ongeveer 20 minuten lopen naar de cursuslocatie.

Je kunt ook de bus nemen. Je stapt uit bij de halte Oranje Nassaustraat in Halfweg en loopt in 16 minuten naar de cursuslocatie.

Voorzieningen op de cursuslocatie

Volg je een van onze cursussen op de cursuslocatie in Zwanenburg? Koffie en thee is inbegrepen. Volg je een dag cursus? Dan verzorgen we ook een heerlijke lunch voor je.

De locatie is ook goed te bereiken vanuit omliggende plaatsen, zoals: Amsterdam, Haarlem en Badhoevedorp.

 

Vragen over de cursuslocatie Zwanenburg?

Neem contact met ons op.

Telefoonnummer: 024 - 371 75 65

E-mail: service@kompasveiligheidsgroep.nl 

Over Kompas Veiligheidsgroep

Veiligheid is voor ons meer dan een wettelijke verplichting. Het is een kwestie van goed werkgeverschap en een maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Daarom dragen we in alles wat we doen bij een aan veilige werk- en leefomgeving. Dat doen we door bedrijven, overheden, instellingen en het onderwijs volledig te ontzorgen op het gebied van veiligheid

Om Nederland veiliger te maken volg je eenvoudig een van onze cursussen op de cursuslocatie in Zwanenburg.