Skip to main content

Omgaan met een crisis in je bedrijf

Crisismanagement

Crisismanagement

Wat doe je bij brand? Hoe ga je om met een ongeval? Hoe ontruim je het bedrijfsgebouw? Wat word er van je verwacht tijdens een crisis?

Deze cursus voor jou?

In de cursus wordt je geconfronteerd met allerlei crisissituaties. Weet jij hoe je jouw rol invult? Je wordt jezelf bewust van je taken en verantwoordelijkheden. Een BHV certificaat is niet noodzakelijk.

Wat is de cursusinhoud?

  • BHV plan
  • Interne communicatie
  • Externe communicatie
  • Risico- Inventarisatie en Evaluatie
  • Ontruimingsplan

Wat leer ik op crisismanagement cursus?

  • Weten wat er van je wordt verwacht tijdens een crisissituatie.
  • Hanteren van de juiste procedures.

Onze crisismanagement cursus

De crisismanagement cursus verzorgen we op incompany locaties. We zorgen ervoor dat de crisissituaties passen bij de procedures van je bedrijf.

Crisismanagement certificaat

Je behaalt crisismanagement certificaat wanneer je deze cursus hebt gevolgd. Het certificaat heeft een geldigheid van 5 jaar.

Heb je een vraag?

Bekijk onze meest gestelde vragen voor meer informatie.

Prijzen crisismanagement

Benieuwd naar de prijs van een crisismanagement cursus?

Cursusaanbod

Meest gestelde vragen

Je volgt een EHBO basis cursus als de kans op een ongeluk in jouw bedrijf groot is. Of als je wilt leren hoe je eerste hulp verleend.

Het is niet wettelijk verplicht om EHBO'ers te hebben in je bedrijf. EHBO is pas verplicht als uit de RI&E blijkt dat de kans op een ongeluk in je bedrijf groter is dan bij een gemiddeld bedrijf. Er zijn bedrijven waarin EHBO’ers noodzakelijk zijn, bijvoorbeeld: bij evenementen of specifieke branches zoals een zwembad, kinderdagverblijf of peuterspeelzaal.

Je hebt geen voorkennis nodig om deel te kunnen nemen aan de EHBO basis cursus.

  • Benaderen van een slachtoffer vanuit de vijf basisregels voor hulpverlening.
  • Beoordelen van een slachtoffer met de ABCDE benadering.

Je behaalt een EHBO basis certificaat wanneer je deze cursus hebt gevolgd. De instructeur beoordeelt of je bekwaam bent om te handelen als hulpverlener.  

Je EHBO basis certificaat staat weergegeven in ‘Mijn Kompas’. Login op onze website: www.kompasveiligheidsgroep.nl en download je certificaat.

Het certificaat is twee jaar geldig. Daarna volg je een EHBO herhaling cursus om je certificaat te verlengen.

De minimale leeftijd om een EHBO cursus te volgen bij Kompas Veiligheidsgroep is 18 jaar.

Je krijgt bij ons geen vrijstelling voor de EHBO basis cursus. De cursus inhoud is nauw aan elkaar verbonden, waardoor het niet mogelijk is om onderdelen over te slaan. Het verlenen van eerste hulp vraagt om herhaaldelijk oefenen zodat je kunt handelen bij een ongeluk.

Volg je een cursus op een open locatie? Dan verzorgen we koffie of thee en een lunch. Volg je een cursus op een incompany locatie? Dan verzorgt je werkgever de faciliteiten. Nadat je de cursus succesvol hebt afgerond, ontvang je een preventiemedewerker certificaat.