Skip to main content
Als FNRS-bedrijf ontvang je 10% korting op een BHV cursus.

Samenwerking

Samenwerking FNRS. FNRS werkt met verschillende partners waarbij FNRS-leden profiteren van collectieve voordelen en interessante kortingen. Als FNRS-bedrijf ontvang je 10% korting op een BHV cursus van Kompas Veiligheidsgroep.

Kompas Veiligheidsgroep is dé partner op het gebied van veiligheid in de hippische sector. Voor alle producten, cursussen en vragen op het gebied van bedrijfsveiligheid ben je hier aan het juiste adres. In samenwerking met de FNRS heeft Kompas Veiligheidsgroep een hippische BHV-cursus ontwikkeld, toegespitst op veelvoorkomende problemen in de hippische sector.

Alle FNRS-leden hebben de mogelijkheid om via Kompas Veiligheidsgroep zelf een open BHV-training te organiseren. Door de training van je eigen personeel open te stellen voor andere cursisten, profiteer je van financieel voordeel. Daarnaast krijg je als lid 10% korting op de veiligheidsproducten in de webshop van Kompas Veiligheidsgroep. Tot slot is het mogelijk om de blusmiddelen te laten controleren voor een laag tarief van 9,95 euro per item.

 

Waarom is BHV belangrijk?

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Jaarlijks zijn er meer dan 200.000 bedrijfsongevallen. Weet jij wat je moet doen bij een calamiteit
op de werkvloer? Natuurlijk wil je weten hoe je moet handelen bij een noodsituatie, maar daarnaast is het ook verplicht om als bedrijf je bedrijfsnoodorganisatie op orde te hebben. Zo kan er direct worden ingegrepen tijdens een brand of ongeval en kan schade en leed beperkt worden bij je werknemers en bezoekers.

Waarom Kompas Veiligheidsgroep?

Onze core business is het verzorgen van cursussen, gemaakt door ons eigen opleidingsteam. Maar we doen meer: hulp nodig bij de RI&E, heb je (nog) geen ontruimingsplan of wil je bijvoorbeeld blussers bestellen? Laat het ons weten en wij zijn jouw veiligheidsaanbieder.

Interesse?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op om de mogelijkheden samen door te nemen.

Liever telefonisch contact?
Telefoonnummer: 024 - 371 75 65 

Contactformulier