Skip to main content

Onze cursussen zijn ook online te volgen

Online leren

aNewSpring

Benieuwd naar onze e-learning en online leeromgeving? Bekijk onze demo van de BHV. Je ervaart zelf hoe onze online cursussen zijn samengesteld.

De voordelen van online

De afgelopen jaren is leren blijvend veranderd. Zo versnelden we de digitalisering van ons cursusaanbod en ontwikkelden we online cursussen. Online leren wordt steeds populairder en belangrijker. Logisch, want het heeft veel voordelen. Zo personaliseren we je online cursus. Je hebt de mogelijkheid om snel en efficiënt te leren. In ons cursusaanbod vind je online- en blended cursussen.

Media

Media is een belangrijk onderdeel bij online leren. Met onze vernieuwde instructievideo’s presenteren we verschillende praktische handelingen uit de cursus op een visuele manier. De instructievideo's zijn verduidelijkt met een voice-over en ondertiteling. Deze voice-over vertelt stap voor stap wat er gebeurt. Je kunt iedere stap van een handeling observeren, waardoor je de leerinhoud eenvoudig onthoudt.

Blended leren

In een blended cursus combineren we online leren met leren in de praktijk. Dit vinden wij effectief. Want reanimeren oefen je toch het allerbest door te doen. Met de theorie heb je al kennis gemaakt in de e-learning. De praktijk sluit daar op aan. Daar oefen je praktijkhandelingen onder begeleiding van een instructeur waarbij je direct feedback krijgt.

Interactieve video

Daarnaast vind je in onze online leeromgeving interactieve video’s. Dit zijn dynamische video’s waarin je reageert op beelden. Iedere actie bepaalt hoe de video verloopt, jij hebt de regie! De beelden worden afgewisseld met vragen. De interacties creëren een leerzame ervaring. We sluiten aan bij jouw belevingswereld en vergroten daarmee het leerresultaat.

Adaptief leren

In deze e-learning leer je wat voor jou relevant is. Je start met het maken van een toets waar je zo goed mogelijk probeert te scoren. Laat je hier zien dat je al voldoende kennis hebt over de veiligheidsonderdelen brand en levensreddende eerste hulp? Dan mag je de aansluitende leerinhoud overslaan!

Na het afronden van de e-learning krijg je toegang tot alle inhoud zodat je alles kunt bekijken wanneer jij wilt.

MemoTrainer

De kracht van leren zit in de herhaling! Met de MemoTrainer ontvang je wekelijks vragen om je kennis over BHV te onderhouden. We nodigen je uit om je kennis te activeren door een selectieve herhaling van kennisvragen. Beantwoord je bepaalde vragen minder goed? Dan zorgt de MemoTrainer dat je deze vragen vaker oefent. Op deze manier ontstaat er een persoonlijk herhalingsschema.