Skip to main content

Online leren

MemoTrainer, follow up en BHV community

Veiligheid is meer dan een korte cursus

Als BHV’er is veiligheid een belangrijk onderwerp waar je constant mee bezig bent. Want een calamiteit is onvoorspelbaar. Je moet altijd hulp kunnen verlenen als dat nodig is. Daarom blijven we vernieuwen. Met de MemoTrainer, follow up en BHV community leggen we de focus op continu leren. 

MemoTrainer

De MemoTrainer is een unieke online leeroplossing zodat je slimmer leert en meer onthoudt. Je oefent de kennisvragen over BHV op een gepersonaliseerde manier. Bepaalde veiligheidsonderwerpen hebben meer aandacht nodig dan anderen om ze goed te kunnen onthouden.

De MemoTrainer is ontworpen om je uit te dagen met geselecteerde kennisvragen. Kennis die je minder goed onthoudt, wordt vaker getoond waardoor er een persoonlijk herhalingsschema ontstaat en je kennis over dit onderwerp verbeterd.  

Follow up

De follow up ondersteunt je bij het oefenen van levensreddende eerste handelingen. Levensreddende eerste handelingen maken het verschil voor een slachtoffer, daarom is het belangrijk dat je weet wat je kunt doen. In de follow up vind je meer informatie, instructievideo’s, instructiekaarten en korte oefeningen om levensreddende eerste handelingen uit te voeren.  

BHV community

Cursisten leren graag van- en met elkaar. Online leren maakt het makkelijker om kennis over veiligheid te delen. Daarom brengen we onze cursisten bij elkaar.  

We faciliteren in sociaal leren: je wisselt met elkaar kennis, ervaringen en ideeën uit over veiligheid! Daarvoor gebruiken we online werkvormen. We zorgen onder andere voor een bijeenkomst waarbij je vragen aan een instructeur kunt stellen, we organiseren een samenwerkingsessie en we gaan in discussie over praktijksituaties.  

Daarnaast blijf je als lid van onze community het hele jaar op de hoogte van actualiteiten, zoals: wijzigingen in de wet- en regelgeving of veranderende richtlijnen op het gebied van levensreddende eerste hulp.

Maatwerk module (online)

Veiligheid is een breed begrip. Wil je meer weten over een specifiek onderwerp? Of vind wil je verdieping op een van onze online cursussen? Kies dan voor een maatwerk module. Onze instructeur geeft je uitleg over praktijksituaties passend bij jouw bedrijf. Daarnaast heb je de mogelijkheid om vragen te stellen over de online cursus.