Skip to main content

L&D fabriek

We bouwen aan de L&D fabriek!

We zijn creatief en willen ook buiten de kaders van veiligheid andere leeroplossingen aanbieden. Als L&D team willen we onze kennis en vaardigheden op het gebied van leren en ontwikkelen verbreden. Kortom, we zijn inzetbaar zijn voor verschillende uitdagingen op het gebied van leren!

Leren met impact

We zijn bezig met de manier waarop cursisten het beste leren met plezier. Naast inhoudelijke expertise vinden we de learning experience belangrijk. Daarbij hebben we aandacht voor de verschillende leerstijlen. Enthousiast en met een frisse blik bedenken we verschillende leeroplossingen. Daarbij beginnen we vaak met de vraag: waaraan is behoefte? We onderzoeken de wensen van onze opdrachtgever en de cursisten. Daarna ontwerpen we een concept en ontwikkelen we een leeroplossing passend bij de doelgroep, waarbij we creatief en innovatief zijn.

Digitaal denken, dat is een onderdeel van ons DNA. We visualiseren content om nog meer impact te maken en het ‘aha-moment’ bij cursisten te creëren. Met onze aanpak zorgen we voor unieke content, persoonlijk en passend bij de look & feel van jouw bedrijf. Dat noemen we eigenwijs, daadkrachtig en authentiek. We zijn er van overtuigd dat dit leren nog leuker en effectiever maakt.

Het aha-moment ervaren?

Heb jij een uitdaging op het gebied van leren? We denken graag mee. Stuur een berichtje naar opleidingen@kompasveiligheidsgroep.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Let op!

LET OP! Onze cursussen gaan door! Het is ook tijdens de coronapandemie wettelijk verplicht om de bedrijfsveiligheid te waarborgen. Met aanpassingen in onze cursusinhoud zorgen we voor een veilige cursus. We houden ons aan de Nederlandse aanpak en maatregelen tegen het  coronavirus om verdere verspreiding van het virus tegen te gaan.

Voor toegang tot al onze open cursuslocaties is de geldende regelgeving (coronabewijs) van toepassing. Als cursist ben je verplicht een geldig bewijs in de CoronaCheck app te laten zien. We houden 1.5 meter afstand en dragen een mondkapje bij verplaatsing. Meer informatie? Bekijk onze pagina over het coronavirus.