Skip to main content

Ons ontwikkelingsteam

L&D Fabriek

Maak kennis met L&D Fabriek

Bij Kompas Veiligheidsgroep vinden wij het belangrijk dat wij onze kennis zo goed mogelijk op jou over kunnen brengen. Het is dus van belang dat onze opleidingen van hoge kwaliteit zijn. Daarom hebben wij ons eigen ontwikkelingsteam ingeschakeld!

Dit ontwikkelingsteam bestond voorheen uit de opleidingsafdeling van Kompas. Ondertussen zijn zij uitgegroeid tot een zelfstandige BV: L&D Fabriek.

L&D Fabriek maakt niet alleen cursussen voor Kompas, maar ook voor vele andere organisaties uit verschillende branches. Het ontwikkelingsteam bestaat uit Learning & Development specialisten (L&D’ers) en Multimedia Designers (CMD’ers).

Een leerervaring met impact

De L&D’ers zijn de didactische helden die ons cursussen naar een hoger niveau tillen. De CMD’ers zorgen ervoor dat de leercontent er ook nog eens professioneel en strak uitziet! Samen met onze eigen inhoudsdeskundigen bedenken en ontwikkelen deze specialisten voor elk vraagstuk een passende leerervaring. Dit doen zij met veel enthousiasme en een frisse blik op leren. Het resultaat? Een unieke leerervaring met impact! Wij zijn trots op deze samenwerking.

Neem een kijkje in ons cursusaanbod

L&D Fabriek heeft voor ons een blended leertraject ontwikkelt. Deze ‘blend’ bestaat, zoals de naam al zegt, uit verschillende leerproducten: e-learning, presentaties, lesplannen en lesmateriaal. Alles om jou in een veiligheidsexpert te veranderen! Bekijk hiernaast  hoe dit eruit ziet: