Skip to main content

Maak kennis met ons ontwikkelingsteam

Bij Kompasveiligheidsgroep vinden we het belangrijk dat we onze kennis zo goed mogelijk overbrengen, daarom hebben we ons eigen ontwikkelingsteam, de L&D fabriek. Dit is een dochterbedrijf van Kompasveiligheidsgroep. Dit team ontwikkelt alle cursussen die wij geven.

De L&D fabriek maakt niet alleen cursussen voor Kompasveiligheidsgroep, maar ook voor andere organisaties. Ons ontwikkelingsteam bestaat uit developers en designers die elk vraagstuk om zetten naar een passende leeroplossing.

Leren met impact

De L&D fabriek is bezig met de manier waarop cursisten het beste leren met plezier. Naast inhoudelijke expertise vinden we de learning experience belangrijk. Daarbij hebben we aandacht voor de verschillende leerstijlen. Enthousiast en met een frisse blik bedenken we verschillende leeroplossingen. Daarbij beginnen we vaak met de vraag: waaraan is behoefte? We onderzoeken de wensen van onze opdrachtgever en de cursisten. Daarna ontwerpen we een concept en ontwikkelen we een leeroplossing passend bij de doelgroep, waarbij we creatief en innovatief zijn.

Wat wil de L&D fabriek bereiken?

Leren met plezier! Iedereen is anders en leert anders. Wij hebben aandacht voor verschillende leervoorkeuren. Enthousiast en met een frisse blik bedenken wij unieke leeroplossingen.

Met een leuke en effectieve leerervaring maken wij impact en creëren wij het ‘aha-moment’ bij onze gebruikers. Want naast inhoudelijke deskundigheid is de learning experience belangrijk voor ons.

Het resultaat? Sprankelende leeroplossingen waarin je écht wat leert.