Skip to main content

Veiligheid is voor ons meer dan een wettelijke verplichting

Missie en visie

Wij zorgen voor een veilige werk- en leefomgeving in Nederland.

Visie

Veiligheid is voor ons veel meer dan een wettelijke verplichting. Goed werkgeverschap en maatschappelijke verantwoordelijkheid zijn de pijlers voor een veilige werkomgeving. Dat daarmee ook wordt voldaan aan de wettelijke kaders, vinden wij een logisch gevolg.

Wij adviseren werkgevers in Nederland over een totaaloplossing voor de veiligheid van werknemers en andere aanwezige personen met cursussen, consultancy en producten. Onze focus ligt op praktisch handelen en begrijpen waarom je iets doet. Daarin zijn wij best een beetje eigenwijs. De theorie is ondersteunend, maar niet leidend. Want een succeservaring in een praktijkoefening leidt tot zelfvertrouwen. Daardoor durf je te handelen wanneer dit nodig is. Een praktijkgerichte cursus is effectief en sluit perfect aan bij de behoefte van onze opdrachtgevers en hun werknemers. Wij combineren innovatieve technieken en hebben aandacht voor het kennisniveau, de interesse en de branches van onze cursisten. Het inrichten van de veiligheidsorganisatie binnen een bedrijf gaat verder dan het volgen van een cursus. Daarom bieden wij ook ondersteuning bij het maken van een RI&E, BHV- en noodplannen of de aanschaf en controle van veiligheidsproducten. Met een goede prijs kwaliteitsverhouding dragen wij bij aan het vergroten van (preventieve) veiligheid bij onze opdrachtgevers.


Wij geloven in de kracht van samenwerking en dat is mogelijk met werknemers die beschikken over het juiste DNA. Wij vinden het belangrijk om te werken met instructeurs in vaste dienst. Samen met onze opleidings- en ontwikkelafdeling zorgen zij voor een synergie tussen leren, praktijk en theorie. Daarnaast adviseren onze enthousiaste en trotse werknemers je graag over veiligheid. Daar zijn wij gek op. Veiligheid!