Skip to main content

Stages

Wij zijn op zoek naar toekomstige toppers

Stage bij Kompas

Ontdek jij graag je toekomstige carrière? Ben jij op zoek naar professionele begeleiding in een informele setting, waar leren en plezier voorop staan? We stellen regelmatig stageplekken beschikbaar voor studenten van diverse opleidingen. Bekijk hieronder de selectie van mogelijke stageplekken!

Heb je interesse? Informeer dan direct of je aankomende stageperiode bij ons terecht kunt. Stuur een e-mail naar h.molenaar@kompasveiligheidsgroep of bel en vraag naar Hester Molenaar.

Stages

Stage

Multimedia Designer

Stage

HRM

Stage

Stagiair Marketing Communicatie

Doe jij onderzoek of werk je mee?

  • HR stage: Wij zoeken een ambitieuze HR stagiair die ons team wil versterken! Je ondersteunt HR-projecten, beheert werving en selectie en onderhoudt contacten met kandidaten.
  • Grafisch vormgever: Ben jij een creatieve geest met passie voor design? Wij zoeken een enthousiaste grafisch vormgever stagiair om onze visuele communicatie naar een hoger niveau te tillen.
  • Marketing communicatie student: Wij zoeken een communicatie-talent met een scherp oog voor detail en een passie voor marketing. Als marketing communicatie stagiair ondersteun je bij het opstellen en uitvoeren van marketingstrategieën en campagnes.

Wij zoeken zowel onderzoekstudenten als meewerkstudenten die op zoek zijn naar een uitdagende en leerzame ervaring! Als onderzoekstudent speel je een belangrijke rol in ons onderzoek en als meewerkstudent draag je bij aan de dagelijkse gang van zaken.

Dus, ben jij klaar om jouw skills naar een hoger niveau te tillen en te werken in een gezellige en informele omgeving? Stuur dan snel je CV en een motivatiebrief vol enthousiasme naar Hester Molenaar.