Skip to main content

Verlengen van het BHV certificaat

Cursus BHV herhaling

BHV herhaling

Ben jij op zoek naar een cursus BHV om jouw BHV certificaat te verlengen? Dat kan bij ons! Heb je de cursus BHV herhaling behaald? Dan ontvang je een BHV certificaat en ben jij weer een jaar lang gecertificeerd BHV’er!

Twijfel je nog?

Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste cursus BHV herhaling.

BHV certificaat

Cursus BHV herhaling behaald? Dan ontvang je een BHV certificaat met de geldigheid van een jaar.

Heb je nog geen BHV certificaat en wil je BHV’er worden? Bekijk onze cursus BHV basis.

Cursusinhoud BHV herhaling

Je volgt een cursus BHV herhaling op een open cursuslocatie per dagdeel: in een ochtend of in een middag. Met een cursus BHV herhaling ben jij in een halve dag weer opgeleid en gecertificeerd BHV’er. Kies je voor de cursus BHV herhaling online? Dan maak je de e-learning waar en wanneer jij dat wilt.

We vinden het belangrijk om competente BHV’ers op te leiden. Daarom stellen we jaarlijks een complete cursusinhoud samen met verschillende onderwerpen. Je wordt uitgedaagd met een realistisch veiligheidsprobleem waarbij de taken van een BHV’er centraal staan. Nadat je de cursus BHV herhaling hebt gevolgd beschik jij weer over de nodige kennis en vaardigheden.

Wat kun je nadat je de cursus BHV herhaling hebt gevolgd?

  • Benoemen wat de opzet van de bedrijfsnoodorganisatie is.
  • Alarmeren volgens de juiste procedure.
  • Beoordelen van gevaarlijke situaties en een bedrijf ontruimen.
  • Blussen van een beginnende brand en daarbij zorg dragen voor je eigen veiligheid en die van anderen.
  • Verlenen van eerste hulp en daarmee de gevolgen van een ongeval beperken.

Als BHV’er maak jij het verschil tijdens een calamiteit. Durf jij een beginnende brand te blussen? Of weet jij nog hoe je een slachtoffer reanimeert? In de cursus BHV herhaling oefen je met deze vaardigheden, zodat je weer weet hoe je hulp kunt verlenen als dat nodig is. 

Welke cursus BHV herhaling kies jij?

BHV herhaling open cursuslocatie

Ben jij zelfstandig aan het werk? Wil je jezelf of jouw werknemers individueel inschrijven voor een cursus BHV herhaling? Dan is de cursus BHV herhaling op een open cursuslocatie geschikt voor jou! Verder is een cursus op een open cursuslocatie voordelig als je een kleine groep wil opleiden tot BHV’er. 

Wil jij een grotere groep opleiden? Dan kun je toch kiezen voor een open cursuslocatie. Waarom? Werknemers volgen altijd een cursus BHV in de buurt. Daarbij gaan niet alle werknemers tegelijkertijd naar de cursus, waardoor de bedrijfscontinuïteit is geborgd. Heeft een werknemer de incompany cursus op jouw bedrijf gemist? Dan is een cursus BHV herhaling open cursuslocatie een passende oplossing.

BHV herhaling incompany cursuslocatie

Wil jij meerdere BHV’ers tegelijkertijd opleiden? Wil jij dat de cursusinhoud van de BHV herhaling past bij jouw bedrijf? Wil jij dat de cursus BHV herhaling wordt verzorgd op een door jou gekozen locatie? Kies dan voor een cursus BHV herhaling op een incompany cursuslocatie. Een cursus BHV herhaling op een incompany cursuslocatie is voordelig als je een grotere groep wil opleiden tot BHV’er. Samen met je collega’s deelnemen aan een cursus BHV herhaling incompany cursuslocatie versterkt het veiligheidsgevoel. Belangrijk, want voor veiligheid zorg je samen!

De reisafstand van cursisten is kort, omdat onze veiligheidsinstructeur een cursus BHV herhaling verzorgd op jouw bedrijfslocatie. Daardoor is het ook mogelijk om extra aandacht te besteden aan veiligheidsproblemen of veelvoorkomende ongelukken op jouw werkvloer. Ben je op zoek naar passende cursussen voor jouw branche? Bekijk onze branchegerichte oplossingen. Heeft een werknemer de incompany cursus op jouw bedrijf gemist? Dan is een cursus BHV herhaling op een open cursuslocatie een passende oplossing.

BHV herhaling online

Wil jij een cursus BHV herhaling maken op een moment dat het jou past? Een cursus BHV herhaling online maak je waar en wanneer je zelf wilt. Zie jij jezelf al zitten in je luie stoel met een kopje koffie? Ideaal toch? En je hebt geen reistijd.

Logisch dat steeds meer cursisten kiezen voor een cursus BHV herhaling online. Je verlengd het BHV certificaat snel en efficiënt. Je hebt een jaar lang toegang tot onze online leeromgeving. Ben je vergeten hoe je een slachtoffer van de buik naar de rug draait? Dan bekijk je de lesstof en instructievideo opnieuw.

Cursusaanbod