Skip to main content

Verschillende leervormen

Blended learning

Heb je ons cursusaanbod al bekeken? Dan zie je dat wij verschillende leervormen gebruiken. Wij zijn overtuigd van de effectiviteit van blended learning. Benieuwd waarom?

Wij combineren online leren met leren in de praktijk. Want reanimeren oefen je toch het allerbest door te doen. Met de theorie heb je al kennis gemaakt in de e-learning. De praktijk sluit daar op aan. Daar oefen je praktijkhandelingen onder begeleiding van een instructeur waarbij je direct feedback krijgt.

aNewSpring

Benieuwd naar onze e-learning en online leeromgeving? Bekijk onze demo van de BHV. Je ervaart zelf hoe onze online cursussen zijn samengesteld.

Media

Media is een belangrijk onderdeel uit onze cursus. Met onze vernieuwde instructievideo's presenteren we verschillende praktische handelingen op een visuele manier. De instructievideo’s zijn verduidelijkt met een voice-over en ondertiteling. Deze voice-over vertelt stap voor stap wat er gebeurt. Je kunt iedere stap van een handeling observeren, waardoor je de leerinhoud eenvoudig onthoudt.

Voorleesfunctie

Lange teksten, dat kan vermoeiend zijn. Daarom heeft onze online leeromgeving een voorleesfunctie. Handig! Kun jij even achterover leunen terwijl de theorie wordt voorgelezen.

Interactieve video

Daarnaast vind je in onze online leeromgeving interactieve video’s. Dit zijn dynamische video’s waarin je reageert op beelden. Iedere actie bepaalt hoe de video verloopt, jij hebt de regie! De beelden worden afgewisseld met vragen. De interacties creëren een leerzame ervaring. We sluiten aan bij jouw belevingswereld en vergroten daarmee het leerresultaat.

MemoTrainer

De kracht van leren zit in de herhaling! Met de MemoTrainer ontvang je wekelijks vragen om je kennis over BHV te onderhouden. We nodigen je uit om je kennis te activeren door een selectieve herhaling van kennisvragen. Beantwoord je bepaalde vragen minder goed? Dan zorgt de MemoTrainer dat je deze vragen vaker oefent. Op deze manier ontstaat er een persoonlijk herhalingsschema.