Skip to main content

Zakelijke dienstverlening

Hulpverlening in de zakelijke dienstverlening

Werk je in de zakelijke dienstverlening? Dan doe je er alles aan om je klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zorg dragen voor de veiligheid is hierin onmisbaar. Zeker als je werkt in een gebouw waar werknemers en klanten samenkomen.

Er kan altijd onverwachts iets ernstigs gebeuren. Een grote brand, een ongeluk of een andere bijzondere situatie kunnen vragen om direct in actie te komen. Het is belangrijk dat je weet hoe je moet handelen om jezelf, je collega’s en andere aanwezigen in veiligheid te brengen.

BHV

Je zit in overleg met een aantal collega’s. Een van je collega’s praat verward. Als je beter kijkt zie je een scheve mond. Herken jij deze signalen? Goed opgeleide BHV’ers dragen bij aan een veilige werkomgeving en maken tijdens een calamiteit het verschil! We bieden onze BHV cursus op verschillende manieren aan, zodat je een passende cursus volgt.

EHBO

Ongelukken gebeuren nu eenmaal, hoe vervelend het ook is. Het is dan fijn als je weet hoe je kunt helpen. In een EHBO cursus leer je eerste hulp verlenen, je kunt er zelfs mensenlevens mee redden! Of je kunt iemand die gewond is op de juiste manier helpen. Daarmee voorkom je erger. EHBO kennis maakt je zelfverzekerd. Het zorgt ervoor dat je rustig blijft en dat je effectief handelt als dit nodig is. Dat is prettig in een sector waarin je samenwerkt met collega’s of klanten.

Levensreddend handelen, reanimatie en AED

Het is verplicht om BHV’ers op te leiden. Wil je de veiligheid in je bedrijf vergroten? Zorg er dan voor dat alle werknemers weten hoe je snel en efficiënt handelt wanneer er zich een levensbedreigende situatie voordoet. In deze cursus leer je de basis van levensreddend handelen. Hoe reanimeer je een slachtoffer met een AED? Hoe handel je bij een verstikking? Of hoe houd je de luchtweg vrij van een bewusteloos slachtoffer?

Brandbestrijding en kleine blusmiddelen

De sector zakelijke dienstverlening heeft een verhoogd risico op specifieke branden. Daarom is het belangrijk om te oefenen met verschillende kleine blusmiddelen. In deze brandbestrijding en kleine blusmiddelen cursus leer je het juiste blusmiddel te selecteren. Je blust verschillende branden en draagt daarbij zorg voor je eigen veiligheid en de veiligheid van anderen.

Modulair

Kies je voor een BHV herhaling? Dan kun je combineren met modules. We hebben voor jouw sector de volgende modules geselecteerd.