Skip to main content

Altijd een cursus bij jou in de buurt

Cursuslocatie Sprang-Capelle

Cursuslocatie Sprang-Capelle

Op onze cursuslocatie in Sprang-Capelle volg je verschillende BHV cursussen, zoals BHV basis of BHV herhaling. Ook bieden wij de EHBO basis en EHBO herhaling aan.

Adresgegevens cursuslocatie Sprang-Capelle

Zalencentrum Zidewinde

Julianalaan 1
5161 BA Sprang-Capelle
Noord-Brabant

Bereikbaarheid met de auto

Onze cursuslocatie in Sprang-Capelle is goed te bereiken, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. De cursuslocatie ligt vlakbij de A59. Bekijk ook de kaart voor een routebeschrijving.

Parkeergelegenheid cursuslocatie Sprang-Capelle

Kom je met de auto? Bij de cursuslocatie is genoeg gratis parkeergelegenheid.

Bereikbaarheid met het openbaar vervoer

Kom je met het openbaar vervoer naar onze cursuslocatie in Sprang-Capelle? Vlak bij de locatie ligt station 's Hertogenbosch Centraal. Hier komen treinen vanuit diverse richting langs, zoals Nijmegen Centraal station, maar ook vanuit Utrecht en Amsterdam. 

Je neemt vanaf hier de bus naar Waalwijk en daarna naar Sprang-Capelle. Stap uit bij de halte Julianalaan en loopt in 4 minuten naar de cursuslocatie.

Voorzieningen op de cursuslocatie

Volg je een van onze cursussen op de cursuslocatie in Sprang-Capelle? Koffie en thee is inbegrepen. Volg je een dag cursus? Dan verzorgen we ook een heerlijke lunch voor je.

De locatie is ook goed te bereiken vanuit omliggende plaatsen, zoals: Den Bosch, Tilburg, Breda, Raamdonksveer en Vught.

 

Vragen over de cursuslocatie Sprang-Capelle?

Neem contact met ons op.

Telefoonnummer: 024 - 371 75 65

E-mail: service@kompasveiligheidsgroep.nl 

Over Kompas Veiligheidsgroep

Veiligheid is voor ons meer dan een wettelijke verplichting. Het is een kwestie van goed werkgeverschap en een maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Daarom dragen we in alles wat we doen bij een aan veilige werk- en leefomgeving. Dat doen we door bedrijven, overheden, instellingen en het onderwijs volledig te ontzorgen op het gebied van veiligheid

Om Nederland veiliger te maken volg je eenvoudig een van onze cursussen op de cursuslocatie in Sprang-Capelle.