Skip to main content

EHBO voor beroepschauffeurs

U21-1 EHBO code 95

Waarom U21-1 EHBO code 95?

Ben je een beroepschauffeur? Dan is code 95 een verplichte aanduiding op je rijbewijs. Met deze cursus, U21-1 EHBO code 95, behaal je punten om deze code op je rijbewijs te behouden.

De code is vijf jaar geldig. Om deze te behalen of te verlengen moet je 35 uren (na)scholing volgen. Met deze cursus behaal je 7 uur nascholing.

In de cursus U21-1 EHBO code 95 leer je te alarmeren, levensreddende eerste hulp te verlenen en beginnende brand in- of rond een voertuig te bestrijden.

Volg de cursus incompany

De cursus U21-1 EHBO code 95 wordt incompany gegeven.

Op zoek naar een andere EHBO cursus?

Ben je op zoek naar een andere EHBO cursus? Kijk dan hier voor alle andere EHBO cursussen.

Cursus inhoud EHBO basis

De cursus U21-1 EHBO code 95 duurt één dag en volg je incompany op jouw bedrijfslocatie. Na het volgen van de cursus ontvang je een certificaat uitgegeven door het CBR. 

Na de cursus weet je:

  • Hoe je moet alarmeren
  • De basisregels voor hulpverlening
  • Een beginnende brand te bestrijden en de gevolgen hiervan te beperken

Veelgestelde vragen over EHBO

Krijg ik een certificaat voor de cursus U21-1 EHBO code 95?

Na het volgen van de cursus U21-1 EHBO code 95 ontvang je een certificaat uitgegeven door het CBR. Wil je de geldigheid van code 95 op je rijbewijs verlengen, dan moet je in totaal 35 uur aan scholing volgen. De cursus U21-1 EHBO code 95 telt voor 7 uur.

Is deze EHBO cursus verplicht?

Deze cursus is niet verplicht voor beroepschauffeurs. Wat wel verplicht is, is het code 95 kenmerk op het rijbewijs. Deze kun je o.a. behalen door het volgen van de cursus U21-1 EHBO code 95.

Daarnaast is het in ieder bedrijf wettelijk verplicht een EHBO koffer te hebben. In een EHBO cursus leer je hoe je de verschillende verbandmaterialen uit een EHBO koffer kunt gebruiken.

Vragen of hulp nodig?

Heb je een vraag of twijfel je welke cursusvorm de beste optie is? We denken graag met je mee!

Over Kompas Veiligheidsgroep

Veiligheid is voor ons meer dan een wettelijke verplichting. Het is een kwestie van goed werkgeverschap en een maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Daarom dragen we in alles wat we doen bij een aan veilige werk- en leefomgeving. Dat doen we door bedrijven, overheden, instellingen en het onderwijs volledig te ontzorgen op het gebied van veiligheid.

Cursus U21-1 EHBO code 95 volgen?

Heb je interesse om de cursus U21-1 EHBO code 95 te volgen?  Vul dan het aanvraagformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Aanvraagformulier cursus incompany

Geef extra informatie zoals: aantal personen, voorkeursdatum etc.