Skip to main content

Altijd een cursus bij jou in de buurt

Cursuslocatie Nieuwegein

Cursuslocatie Nieuwegein

Op onze cursuslocatie in Nieuwegein volg je verschillende BHV cursussen, zoals BHV basis of BHV herhaling. Ook bieden wij de EHBO basis en EHBO herhaling aan.

Adresgegevens cursuslocatie Nieuwegein

Merwestein

Merweplein 1
3432 GN Nieuwegein
Utrecht

Bereikbaarheid met de auto

Onze cursuslocatie in Nieuwegein is goed te bereiken, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. De cursuslocatie ligt vlakbij de A2 en de A27. Bekijk ook de kaart voor een routebeschrijving.

Parkeergelegenheid cursuslocatie Nieuwegein

Je kunt gratis parkeren op deze locatie. Nadat je jouw auto hebt geparkeerd op het parkeerterrein, meld je jezelf bij de balie van Merwestein. Je geeft aan dat je een cursus volgt bij Kompas Veiligheidsgroep. Vervolgens wordt je kenteken digitaal geregistreerd.

Bereikbaarheid met het openbaar vervoer

Kom je met het openbaar vervoer naar onze cursuslocatie in Nieuwegein? Vlak bij de locatie ligt 's-Hertogenbosch, Centraal Station. Hier komen treinen vanuit diverse richting langs, zoals Nijmegen centraal station, maar ook vanuit Arnhem en Eindhoven. 

Neem vanaf hier de bus naar Wijk en Aalburg. Vanaf hier neem je de bus richting Woudrichem. Je stapt uit bij de halte Het Rondeel en loopt in 6 minuten naar de cursuslocatie.

Voorzieningen op de cursuslocatie

Volg je een van onze cursussen op de cursuslocatie in Nieuwegein? Koffie en thee is inbegrepen. Volg je een dag cursus? Dan verzorgen we ook een heerlijke lunch voor je.

De locatie is ook goed te bereiken vanuit omliggende plaatsen, zoals: Utrecht, Leerdam, Zeist en Amersfoort.

 

Vragen over de cursuslocatie Nieuwegein?

Neem contact met ons op.

Telefoonnummer: 024 - 371 75 65

E-mail: service@kompasveiligheidsgroep.nl 

Over Kompas Veiligheidsgroep

Veiligheid is voor ons meer dan een wettelijke verplichting. Het is een kwestie van goed werkgeverschap en een maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Daarom dragen we in alles wat we doen bij een aan veilige werk- en leefomgeving. Dat doen we door bedrijven, overheden, instellingen en het onderwijs volledig te ontzorgen op het gebied van veiligheid

Om Nederland veiliger te maken volg je eenvoudig een van onze cursussen op de cursuslocatie in Nieuwegein.